Kedves Diákok!

A tavalyi év egyik sikeres programja volt a Nemzeti Színházban tett látogatásunk, melynek során az angol nyelven előadott, Shakespeare Összes Rövidítve című előadást tekintettük meg. Mivel az első sorban ültünk, részei lettünk a színdarabnak: a könnyeink folytak, annyit nevettünk, szerintem bárkit megkérdeznek, aki ott volt, csupa jót fog mesélni. Arról nem is beszélve, hogy az estét a Corvin Tetőn fejeztük be: kellemest a még kellemesebbel, ugyebár... :)

Szeptember óta próbálok jegyet szerezni a színháztól, hogy ismét legyen egy jó esténk. Most -amikor beteg vagyok, mégis mikor máskor???- telefonált az ügyintéző, hogy holnapig várja a választ, van-e érdeklődő...

A paraméterek a következők:

Időpont: 2011. márc 19. szombat, 19.30 és/vagy április 1. péntek, 19.30.

(Ha van elég érdeklődő, én szívesen bevállalom mindkettőt.)

15db jegy van, egyenként 2500.- forintért.

Tavaly kisbusszal mentünk, ami összesen 65000.- forintba került, annyi felé kell osztani, ahányan összejövünk, tehát ideális esetben kb. 4000-5000.- forint per fő.

Plusz, amennyit költenek magukra az este lezárására kijelölt szórakozóhelyen.

Szóval kb. egy tízes. Megéri!!!

Arra kérném Önöket, hogy jelentkezési szándékukat lehetőleg holnapig jelezzék nekem Facebook-on, itt, vagy Taninformon!

Menjünk, jó lesz!

Üdvözlettel:

Koros B Edit

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angolnyelvora.blog.hu/api/trackback/id/tr562618153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása